bedrijfstaxaties kosten

Onze Taxateurs

Onze taxateurs staan geregistreerd in het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Het NRVT is het centrale register van gekwalificeerde vastgoedtaxateurs en bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur. Het NRVT dient hierbij het publiek belang van vastgoedwaarderingen.

Bij het NRVT zijn ruim 6.600 taxateurs geregistreerd. Het NRTV kent haar eigen tuchtrecht stelsel, dat voorziet in een consistente, transparante en onafhankelijke tuchtrechtspraak voor alle geregistreerde taxateurs.

De geregistreerde Register-Taxateurs werken volgens erkende gedrags- en beroepsregels van het NRVT en de internationale richtlijnen EVS/IVS. Daarnaast werken zij conform de kamerreglementen (Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk en Agrarisch vastgoed, Wonen en WOZ). Iedere kamer is verantwoordelijk voor de uitwerking van de algemene regels naar het eigen deelgebied. De Register-Taxateur onderwerpt zich daarbij ook aan het centrale tuchtrecht van het NRVT. Om de NRVT registratie te behouden moeten taxateurs jaarlijks cursussen volgen.

Ook zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM Wonen en NVM Business).

 • Taxateur Erik Hempenius
  Erik Hempenius Taxateur

  075-2500000

 • Taxateur Jeffrey Neeft
  ing. Jeffrey Neeft Taxateur

  075-2500000

 • Taxateur Jan den Adel
  Jan den Adel Taxateur

  075-2500000

 • Taxateur JP Brantjes
  drs. Jan-Peter Brantjes Taxateur

  0251-260661

 • Taxateur Frits Perton
  Frits Perton Taxateur

  0251-260661

Vrijblijvende taxatie offerte?

Geef uw details door en ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte.