woningtaxatie kosten

Laat uw woning taxeren

Bij de aan- of verkoop van uw huis of voor het verkrijgen van een hypotheek moet u in veel gevallen uw woning taxeren en een taxatierapport aanleveren. Maar ook bij echtscheiding of voor belastingzaken (denk aan onroerende zaakbelasting of overlijden) kan het laten taxeren van uw woning noodzakelijk zijn.

Brantjes Taxaties helpt u op weg met een deskundig waardeoordeel en een inzichtelijk taxatierapport voor uw woning. Onze gecertificeerde taxateurs zijn ervaren, onafhankelijk en realistisch. Daar heeft u tenslotte het meest aan!

Aan een taxatierapport worden strenge eisen gesteld. Onze woningtaxateurs zijn gecertificeerde door NWWI en NRVT en daardoor bevoegd om te taxeren voor woningen, alle banken en geldinstellingen in Nederland, ook voor een aanvraag voor NHG.

Woning taxeren, hoe gaat het in zijn werk?

Bij een woningtaxatie beoordelen we de bouwkundige constructie van de woning, de indeling en natuurlijk de staat van het onderhoud. Ook kijken we naar het perceel, de ligging en het bestemmingsplan. Daarnaast nemen we de actuele marktsituatie mee in ons advies. Omdat we dagelijks te maken hebben met kopers, weten we goed wat mensen zoeken én wat ze bereid zijn te betalen voor een huis als dat van u, in uw buurt.

Regionale expertise

Het team van Brantjes Taxaties werkt vanuit Beverwijk, maar wordt ondersteund door lokale experts van de vestigingen in Heemskerk en Zaanstad. Met bijna 50 jaar ervaring in woning taxatie zijn we dé speler in de IJmond en de Zaanstreek en als geen ander bekend met de regionale en lokale ontwikkelingen.

We zijn zeer ervaren, werken volledig onafhankelijk en staan garant voor een realistisch en gedegen waardeoordeel. Daar heeft u tenslotte het meeste baat bij.

Kosten woningtaxatie

Elke woningtaxatie is anders. De kosten voor het taxeren zijn afhankelijk van uw woning, het doel van de taxatie en de omvang van de opdracht. Daarom kijken we altijd eerst samen naar uw situatie. Vul onderstaand contactformulier in, bel of kom langs op één van onze vestigingen. Dan kunnen wij snel een vrijblijvende offerte voor u maken!

onze mensen met wie wilt u in gesprek?

Yvonne Gras

Taxateur
0251-260661

Erik Hempenius

Taxateur
075-2500000

ing. Jeffrey Neeft

Taxateur
075-2500000

Jan den Adel

Taxateur
075-2500000

drs. Jan-Peter Brantjes

Taxateur
0251-260661

Frits Perton

Taxateur
0251-260661

prev next
drag me

Vrijblijvende taxatie offerte?

Geef uw details door en ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte.