bedrijfstaxaties kosten

Een zekere zaak

De wereld van vastgoed is continu in beweging. Meer dan ooit moet u kunnen vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige taxaties. Uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde professionals die u een geobjectiveerd waardeoordeel verstrekken én strikte normen hanteren op het gebied van ethiek en integriteit. Daarmee sluit u onnodige risico’s uit en staat u sterker.

Regionale expertise
Het team van Brantjes Taxaties werkt vanuit Beverwijk, maar wordt ondersteund door lokale experts van de vestigingen in Heemskerk en Zaanstad. Met bijna 50 jaar ervaring zijn we dé speler in de IJmond en de Zaanstreek en als geen ander bekend met de regionale en lokale ontwikkelingen. Vanzelfsprekend zijn we ook uitstekend op de hoogte van (inter)nationale situatie binnen de diverse vastgoedmarkten.

Exact weten wat het waard is
Voor u als ondernemer is het essentieel om een betrouwbare inschatting te hebben van de actuele marktwaarde van uw vastgoed. Met een betrouwbare waardebepaling heeft u een goede basis voor het maken van strategische of bedrijfseconomische beslissingen. Wanneer u een overname of een fusie overweegt bijvoorbeeld. Maar ook gewoon voor de balans of de fiscus. Brantjes Taxaties helpt u graag met het taxeren van al uw commerciële en bedrijfsmatige vastgoed of uw vastgoedportefeuilles. Onze taxatierapporten bieden inzicht en zijn begrijpelijk. Wij houden van heldere taal.

Brantjes is geaccrediteerd TMI taxateur. TMI is de taxatiestandaard voor waarderingen van commercieel vastgoed en verhuurd residentieel vastgoed (verhuurde woningen). TMI rapporten voldoen aan de hoogste standaarden en eisen die de markt stelt. Onze taxateurs zijn bovendien geregistreerd bij NRVT en lid van de NVM.

Onze dienstverlening
U kunt bij ons terecht voor taxaties voor uw bank, voor uw accountant of voor de fiscus. Ook verzorgen wij huurwaarde taxaties en due dilligence onderzoek.

Hoe kunnen wij u helpen?
Wij doen niets liever dan onze expertise en ervaring inzetten om u verder te helpen. Neem contact op met Erik Hempenius of Jan-Peter Brantjes voor vrijblijvend advies over een taxatie of vooronderzoek. U kunt hen bellen op 0251-260661. Of laat uw gegevens achter, dan bellen wij u.

onze mensen met wie wilt u in gesprek?

Yvonne Gras

Taxateur
0251-260661

Erik Hempenius

Taxateur
075-2500000

ing. Jeffrey Neeft

Taxateur
075-2500000

Jan den Adel

Taxateur
075-2500000

drs. Jan-Peter Brantjes

Taxateur
0251-260661

Frits Perton

Taxateur
0251-260661

prev next
drag me

Vrijblijvende taxatie offerte?

Geef uw details door en ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte.